Preţul AplicaţieI

Cât costă folosirea aplicaţiei "Doctor Business"?

 Este un serviciu oferit “on-demand”. Plăteşti (prin SMS sau CARD) doar atunci când doreşti o analiză a situatiei  financiare. Abonamentul de 12 rapoarte de analiza are doar rolul de a te ajuta sa economisesti, deoarece cele 12 credite cumparate le poti folosi oricand si pentru oricare din firmele tale. Nu există costuri recurente sau perioade minime contractuale.

Doctor Business
50 Ron

1 Raport de Analiza Financiara
pentru 1 incarcare de Balanta
500 Ron

12 Rapoarte de Analiza Financiara
pentru 12 incarcari de Balanta.

Abonamentul te ajuta sa monitorizezi situatia firmei, indiferent de lunile sau anul la care alegi sa incarci balanta si sa vezi rezultatele.

Abonamentul nu are data limita de expirare .

Posibilitate de plată prin Card sau SMS
Beneficii Permanente
Factura

Cum primesc Factura?

 Factura ta se genereaza automat dupa momentul platii cu cardul. O gasesti oricand in sectiunea “Facturi si Plati” din contul tau. Datele de facturare sunt numele de utilizator si adresa de e-mail, dar tu poti edita daca vrei informatiile complete ale firmei tale si o poti descarca pentru decontarea in contabilitate. Editarea facturii cu informatiile complete o poti face pana cel tarziu la finele lunii in care ai efectuat plata.

Pentru plata prin SMS, decontarea se face pe factura furnizorului tau de telefonie mobila.

Întrebări frecvente

Răspunsuri la întrebări frecvente despre aplicaţa "Doctor Business"

doctorbusiness.ro este singura aplicatie care face analiza financiara a afacerii tale pe baza cifrelor reale din balanta lunara a firmei.

Este un consultant financiar foarte rapid (in 5 secunde) si foarte ieftin (50 RON). 

Raportul de analiza financiara (20-30 pagini de continut) iti ofera o imagine de la ansamblu la detaliu asupra vanzarilor, cheltuielilor dar si a profitului, si te ajuta sa verifici lunar cum te pozitionezi fata de obietivele tale. 

Primesti si un diagnostic al starii de sanatate prin 14 dintre cei mai importanti indicatori financiari de performanta, care iti arata stabilitatea financiara din mai multe perspective. De asemenea, ai solutii si recomandari pentru redresare sau pentru o mai buna performanta.

Un alt capitol este cel al structurii patrimoniului si al surselor de finantare, din care vei afla de la ansamblu la detaliu ce detii concret, ce ai de luat, ce ai de dat.

Setul de rapoarte manageriale realizat pe baza cifrelor din balanta contabila, este astfel structurat si pus intr-o maniera relevanta astfel incat sa vezi care-ti sunt blocajele de cash, pe unde pierzi bani si cum poti face afaceri profitabile.

Pentru folosirea aplicatiei doctorbusiness.ro ai nevoie doar de o adresa de e-mail pentru crearea contului tau personal, necesar pentru vizualizarea  rapoartelor tale de Analiza Finaciara. 

Aplicatia doctorbusiness.ro se poate accesa de pe orice dispozitiv:

– telefon

– tableta

– laptop

– desktop

Pentru folosirea aplicatiei doctorbusiness.ro nu este necesara identificarea cu un nume de firma, un cod fiscal sau orice alt element de identificare. 

Chiar si din balanta incarcata in aplicatie poti elimina numele firmei sau codul fiscal.

Incarcarea unei balante in aplicatie, respectiv generarea raportului de analiza financiara costa 50 Ron sau 10 Euro, in functie de alegerea metodei de plata, respectiv card sau SMS. 

 

Daca ai testat deja si iti place, poti cumpara 12 credite la pret de 10, astfel incat sa poti verifica in fiecare luna evolutia si sanatatea afacerii tale. Utilizarea creditelor nu este conditionata de timp; le folosesti atunci cand consideri tu.

Datele tale sunt in siguranta. Adresa de e-mail si parola iti asigura doar tie vizibilitatea rapoartelor de Analiza Financiara pe care le vei putea accesa oricand in aplicatie. 

Baza de date a aplicatiei doctorbusiness.ro este stocata in cloud pe Amazon.

Pentru a crea un cont personalizat in care sa poti vizualiza in siguranta rapoartele de analiza financiara aferente balantelor incarcate in aplicatie.

Poti renunta oricand la folosirea aplicatiei; renuntarea nu implica absolut nici un cost si nici o obligatie din partea ta.

* Disponibilă in orice Browser Web

Aplicaţia "Doctor Business" este disponibilă de pe orice device si orice sistem de operare pentru ca rulează în cloud web.

Nu aveţi nimic de descărcat sau de instalat. Tot ce aveţi nevoie pentru a accesa şi folosi aplicaţia Doctor Business, este o conexiune la internet şi un telefon/tabletă/laptop.