Da! Iti poti verifica situatia financiara a afacerii in mod Anonim.

Daca vrei sa nu existe nici o legatura intre balanta incarcata in aplicatia doctorbusiness.ro si numele firmei tale, iti spun 3 lucruri care te vor face sa-ti schimbi perspectiva:

 

1. Pentru folosirea aplicatiei DoctorBusiness.ro nu este necesara inregistrarea cu un nume de firma, un cod fiscal sau orice alt element de identificare.

2. Chiar si din balanta contabila incarcata poti elimina numele firmei si codul fiscal. Lasa totusi acolo conturile contabile si cifrele 🙂

3. Doar tu poti intra in contul tau creat in aplicatia doctorbusiness.ro. De aceea te sfatuim sa-ti setezi o parola cu un grad mai mare de dificultate.

Te invit sa verifici pe ce cheltui cei mai multi bani pe https://doctorbusiness.ro si sa verifici starea de sanatate a afacerii tale. Te asigur ca vei lua cel putin o decizie buna dupa citirea Raportului de Analiza Financiara.

Sa fie cash si sa ai multa energie!

Intoarce-te la site AICI

Cum sa investesti sanatos fara a-ti deteriora capitalul de lucru?

Cum sa investesti sanatos fara a-ti deteriora capitalul de lucru?

Una din problemele cu care firmele se confrunta este lipsa de cash cauzata de investitiile facute din banii de capital de lucru. Investitiile sunt ok, pentru ca doar asa dezvolti afacerea si mergi inainte. Insa modul in care o faci si banii pe care ii folosesti pentru...

UN MOTIV DE NEPERFORMANTA AL AFACERII ESTE…

UN MOTIV DE NEPERFORMANTA AL AFACERII ESTE…

Intr-o firma in care oamenii nu stiu clar CE au de facut, CUI se subordoneaza, CAND trebuie sa livreze si CU CINE trebuie sa colaboreze, se intampla de multe ori ca mai multi angajati sa se ocupe de acelasi lucru, si nimeni de un alt lucru.