Politica de livrare a serviciilor

 

Produsul livrat de The doctor of your business SRL este un raport de analiza financiara.

Livrarea raportului de analiza financiara se initiaza dupa confirmarea platii efectuate de catre utilizator prin platforma Netopia, instant, imediat dupa incarcarea balantei.

Raportul se livreaza exclusiv in format digital in contul utilizatorului creat in platforma doctorbusiness.ro iar documentul poate fi accesat, salvat in format PDF sau printat de catre utilizator.

Rapoartele istorice pot fi accesate ulterior de catre clienti din contul de utilizator creat in platforma doctorbusiness.ro.

 In cazul in care clientul a platit produsul iar raportul nu a fost livrat din motive tehnice ce tin de formatul fisierului incarcat in aplicatie, The doctor of your business SRL va proceda astfel:

  • Va reformata fisierul incarcat si va incarca raportul de analiza financiara in contul de utilizator al clientului. Clientul va fi anuntat printr-un mesaj e-mail despre disponibilitatea raportului de analiza financiara in contul sau de utilizator. In acest caz, livrarea raportului se va face in cel mai scurt timp, dar cel mai tarziu in termen de 24 ore de la primirea mesajului de eroare.