Testimoniale

Va felicit pentru aplicatia DoctorBusiness.ro….pentru mine un necunoscator in ale contabilitatii si managementului financiar, este un instrument extraordinar…🙏🙏🙏

  ..eu am inchis doua firme din cauza ca nu am avut aceste instrumente si nu am luat decizile corecte la timp, chiar daca am avut contracte bune.. .. contabilitatea iti da post factum niste hartii din care nu intelegi nimic.. si ca firma mica nu ai bani sa platesti analize financiare.. de aceea 80% din firme se prabusesc dupa primul an.. eu eram concentrat pe activitate, si sa aduc bani.. nu si cum sa ii gestionez..chiar daca din cand in cand mai intrebam la contabilitate cate ceva, tot nu era de ajuns…  nu vedeam tabloul si legaturile asa cum ati facut dv in aceasta aplicatie.. FELICITARI🙏🙏🙏. Cu respect si aleasa consideratie….

Anonim | X SRL

As dori sa va transmit ca suntem foarte multumiti de rapoartele generate. Sunt chiar si pe intelesul sotului, care este o persoana foarte tehnica. Multumim pentru crearea unui instrument de un real ajutor in analiza evolutiei afacerii. Mult succes in continuare!

Biro Szende | zsofia srl - prelucrarea otelului si aluminiului

Wooow! Nu credeam ca o balanta poate oferi atatea informatii utile. Nu m-am gandit ca o sa primesc atatea informatii la un pret atat de mic! Foarte tare aplicatia, felicitari! Am vazut acum intr-un alt mod business-ul meu. Si ma gandesc cam cat ar fi costat un consultant financiar care sa-mi spuna toate astea.

Irina Barbu | Fimasoft - Companie de Software

Am incarcat prima balanta in softul dvs. Mi se pare foarte util si bine gandit! Va multumesc pentru asta!

Marius Ardelean | Someta SA - rezervoare metalice pentru combustibili

Am cumparat de la DoctorBusiness.ro si mi-a placut raportul dat. Felicitari pentru aplicatie!

ADRIAN ULMEANU | RoboMarketing SRL - Chatbot pentru business

Un instrument util, capabil sa ofere o imagine a activitatii din perioada selectata. Se disting cu usurinta punctele forte si slabe ale afacerii, si sunt usor de interpretat chiar si de cineva care nu are studii economice. Consider aplicatia utila si la un pret rezonabil, si m-am bucurat sa gasesc ultima functionalitate, care ofera o imagine de ansamblu pe o perioada aleasa.

GEORGE FIRU | ELECTROGEFIR - sisteme de instalații electrice și automatizări

Recomand DoctorBusiness.ro mai ales pentru ușurința transformării unei balante aparent indescifrabila intr-o poveste a firmei tale, din care reiese cât de sănătoasa este. Eu unul am descoperit ca firma mea nu era atât de sănătoasă pe cât credeam. 5 stele fără discutie.

Andrei Raileanu | Polikorp Rs SRL - Comert piese si accesorii pentru autovehicule

DoctorBusiness.ro face cat multe multe zero-uri de la 50 de lei, cat te costa o analiza furnizata in 5 secunde. Daca esti autodidact, te motiveaza sa analizezi si sa te dezvolti mult pe partea antreprenoriala. Daca vrei sa verifici cat te-ar costa consultanta care sa-ti dea aceleasi informatii, incerca :). Am zis :).
Apropos, nu te costa nimic sa dai mai departe ceva ce tie iti foloseste. Doar o picatura de timp.

EDI TECSAN | sacosarul.ro - pungi bio degradabile

Raport foarte bine explicat si prezentat! Foarte utile explicatiile  si recomandările prezentate la fiecare analiza a indicatorilor! Chiar aveam nevoie sa stiu starea de sănătate a companiei! Felicitări Doctor Business!

Adina Sava | Romterm - Instalatii Termice Sanitare Climatizare

O aplicatie super usor de folosit, iar raportul contine informatii vitale pentru un antreprenor care are doar o contabila care iti trimite balanta lunara fara prea multe explicatii. Si chiar dureaza doar 5 secunde sa-l primesti

Octavian Hanganu | Sticky-Art - comert online

Rapiditatea si simplitatea m-au uimit. Initial, credeam ca trebuie sa completez eu un Excel cu date:) A fost ceva gen 360 de grade. Mi-a oferit imaginea de ansamblu. Eu nu sunt un antreprenor atent la cifre si nu ma bazam foarte mult pe ce se intampla in profit. Atentia mea este pe vanzari. Raportul mi-a deschis ochii. Am vazut acolo niste procentaje care nu mi-au placut si niste sume de incasat pe care nu le stiam. M-am uitat cu alti ochi la cheltuieli dupa ce am vazut ponderile. Imi plac si explicatiile prezente la fiecare raport si indicator, si acum pot sa inteleg unele lucruri mai bine,  Se adreseaza si celor priceputi, si celor mai putin priceputi la cifre si contabilitate. Raportul de analiza, dupa mine,  poate fi si un cross cu contabila.

Laura Cioc | Transylvanian Inn - HoReCa

Automatizarea proceselor ne da timp sa facem business și cred că o radiografie in 5 secunde a întregii luni este geniala. Se pare că rezolva o mare problema pentru un antreprenor, indiferent de ce business gestioneaza și câți oameni are in departamentul financiar.

Cosmin Raileanu | Vindem Ieftin - Comert online materiale de constructii

Interesanta abordarea. Desi stiu toate cifrele afacerii mele, am nevoie de un feedback si de o imagine de ansamblu. Am vazut datoriile si creantele firmei dinr-o alta perspectiva. Recomandarile sunt folositoare.

Victor Drugea | Franciza DPD - servicii de curierat si depozitare

Util mai ales pentru un antreprenor care nu este prea familiarizat cu noțiuni din domeniul analizei economico-financiare și care nu își permite să angajeze o persoană pentru a face acest lucru. Foarte utile casetele care se referă la analiza indicatorilor financiari de performanță prin metoda”semafor”ce îți arată starea de sănătate a firmei. Felicitări pentru aplicatie, ati reușit să aveti un utilizator permanent

Andrei Oprea | Alchim - productie chimice

O aplicatie simpla, rapida si usor de folosit. O recomand. Mi-a confirmat ca stau bine, m-a ajutat sa vad ponderea si impactul unor cheltuieli, sa am o imagine de ansamblu asupra datoriilor totale in raport cu activitatea mea. Am vazut rapid si adaosul comercial obtinut de firma pana la acesta data. Verific de cateva ori pe an cum sta firma mea, sa stiu si sa inteleg cum ma vad bancile sau alti parteneri de afaceri. Putin prea detaliat raportul.

Catalin Ciocianu | Real Eurotrans - Comert si Distributie Peleti Bricheti