Veniturile si cheltuielile se intampla dezordonat in decursul unei luni, in functie de nevoile de business.

Insa la final de luna opreste-te si priveste overall ce tip de cheltuieli au influentat cel mai mult profitul tau.

Vazand “de sus”o astfel de imagine, vei putea decide pe ce butoane sa apesi pentru redresare.

Vezi acum dintr-o privire care este structura cheltuielilor (cele cu minus), care dintre acestea iti afecteaza cel mai mult profitabilitatea.

Si acum, gandeste-te: ce parte din cheltuielile tale le poti transforma direct in profit net?

Poate de unele cheltuieli nici nu mai ai nevoie, poate pentru altele exista o cale de negociere, daca ai o firma de productie poate gasesti o solutie pentru diminuarea pierderilor de materiale. daca ai o firma de comert poate gasesti o formula de plata a agentilor tai care sa fie direct proportionala cu vanzarile.

Stii ca toate problemele au o solutie! Trebuie doar sa stii cum stai.

Tocmai de asta te invit sa intri pe https://DoctorBusiness.ro si in doar 5 secunde vei primi un set de informatii financiare despre afacerea ta, acompaniate de solutii si recomandari pentru lichidizarea profitului si deblocarea cash-ului.

 

Sa fie cash si sa ai multa energie!

Cum sa investesti sanatos fara a-ti deteriora capitalul de lucru?

Cum sa investesti sanatos fara a-ti deteriora capitalul de lucru?

Una din problemele cu care firmele se confrunta este lipsa de cash cauzata de investitiile facute din banii de capital de lucru. Investitiile sunt ok, pentru ca doar asa dezvolti afacerea si mergi inainte. Insa modul in care o faci si banii pe care ii folosesti pentru...

UN MOTIV DE NEPERFORMANTA AL AFACERII ESTE…

UN MOTIV DE NEPERFORMANTA AL AFACERII ESTE…

Intr-o firma in care oamenii nu stiu clar CE au de facut, CUI se subordoneaza, CAND trebuie sa livreze si CU CINE trebuie sa colaboreze, se intampla de multe ori ca mai multi angajati sa se ocupe de acelasi lucru, si nimeni de un alt lucru.